#NYXFaceAwardsHU
Bejelentkezés

Zsűri

Natalija Erdeljan

@natalija.erdeljan

Professzionális sminkmester és sminkoktató széleskörű tapasztalattal elsősorban a NYX Professional Makeup kapcsán. Dél-kelet Európában az ő vezetésével hozták létre a NYX Professional Makeup Schoolt. Szenvedélyesen szereti a merész nappali sminkeket és a színes kreációkat.

Maróy Krisztina

@glamourhungary

A GLAMOUR alapító főszerkesztője. Olyan, a divatmagazinhoz kapcsolódó események köthetőek a nevéhez, mint a GLAMOUR-napok, a GLAMMIES szépségdíj és a GLAMOUR Women of the Year. 23 éves kora óta szerkesztőként dolgozik, rajong a divatért, véleménye szerint minden értelmezhető trendként és imádja az állandó változást.Dragos Karin

@karindragos

A 2016-os NYX Professional Makeup Face Awards magyarországi győztese, Karin, heti rendszerséggel tölt fel videókat YouTube csatornájára, ahol már több, mint 100 ezer feliratkozóval rendelkezik. Célja bevezetni nézőit a sminkelés világába és megismertetni velük a legújabb trendeket és trükköket.

Papp Denise Esther

@denisebazaar

Már fiatalon érdekelte a művészet, így tanulmányait egy képzőművészeti iskolában végezte. Ugyan a divat világával később ismerkedett meg, de hatására egyre nagyobb érdeklődést mutatott a sminkelés iránt. Denise nevéhez rengeteg fotózás, reklámfilm-forgatás, kampány és megannyi önálló projekt is köthető. Jelenleg Párizsban él, hogy még több tapasztalatot szerezhessen a sminkelés világában.

Fel
Betöltés...