#NYXFaceAwardsHU
Bejelentkezés

Zsűri

Mészáros Csabi

@csab777

A 2017-es Face Awards magyarországi győztese, Csabi, fodrászként dolgozik, hobbija a sminkelés. Mindig az volt az álma, hogy emberekkel foglalkozzon és bizalmi kapcsolatot tudjon kialakítani velük. Képek formájában teszi közzé közösségi média oldalán az újabbnál-újabb kreációit, viszont egyre gyakrabban készít tutorial videókat is, amivel szeretne a jövőben még többet foglalkozni.

Ajkai-Szigeti Mónika

@glamourhungary

A GLAMOUR Magazin szépségszerkesztője. Nap, mint nap követi a divatvilág és a szépségtrendek minden mozzanatát, itthon és külföldön egyaránt. Szerinte nem minden a külső, mert az igazi szépség belülről fakad, amit írásaiban is szeret hangsúlyozni. Szereti, ha van tartalom a smink készítése mögött, legyen az egy hétköznapi, vagy egy extravagáns alkotás. A lényeg szerinte a tudatosságban rejlik és hogy hű maradj ahhoz, amit képviselsz.Natalija Erdeljan

@natalija.erdeljan

Professzionális sminkmester és sminkoktató széleskörű tapasztalattal elsősorban a NYX Professional Makeup kapcsán. Dél-kelet Európában az ő vezetésével hozták létre a NYX Professional Makeup Schoolt. Szenvedélyesen szereti a merész nappali sminkeket és a színes kreációkat.

Viszkok Fruzsina

@vfruzsi

A Huawei márkanagykövete 2012-ben indította életmóddal foglalkozó YouTube csatornáját, aminek ma már több mint 300 000 feliratkozója van, ezzel a legnagyobb nőknek szóló csatorna Magyarországon. Videóin keresztül beszámol smink újdonságokról, kedvenc receptjeiről vagy épp aktuális utazásairól is. Munkáját több szakmai díjjal jutalmazták már.

Fel
Betöltés...