#FaceAwardsCZSKHU

Zsűri

Markéta Davidovich

A MAKE-UP INSTITUTE PRAGUE tulajdonosa és igazgatója. Az intézet egy vezető sminkiskola, amely Európa-szerte híres. Egyaránt készít fel kezdő és professzionális tapasztalattal rendelkező sminkeseket. Makréta 15 éve dolgozik a szépségiparban. Rengeteg tehetésges, kortárs sminkművész tanul és végez a kezei alatt, ő pedig igyekszik minden résztvevőből kihozni a maximumot.

Karin Dragos

A 2015-ös Face Awards magyarországi nyertese főállású youtuberként tevékenykedik a mindennapokban, így rendszeresen gyárt kreatív tartalmakat a social media felületeire, leginkább beauty & lifestyle témakörökben. Az álma, mely szerint a munkájává váljon a hobbija, hosszú kitartó évek után valóra vált és ez nagyon boldoggá teszi. Karin egyébként okleveles közgazdász, viszont egyelőre úgy érzi, hogy teljes az élete youtuberként és ezt szeretné csinálni ameddig a nézők részéről van rá igény.Natalia Erdelyan

Professzionális sminkmester és sminkoktató széleskörű tapasztalattal elsősorban a NYX Professional Makeup kapcsán. Dél-kelet Európában az ő vezetésével hozták létre a NYX Professional Makeup Schoolt. Szenvedélyesen szereti a merész nappali sminkeket és a színes kreációkat.

Boris Bordács

Sminkmester és fodrász több éves tapasztalattal. Munkái során legyen szó akár privát kliensekről (esküvők, üzleti élet, fótózások) TV műsorokról, versenyekről, tanfolyamokokról vagy smink tutorialokról, rengeteg területen jelen van. "Alig várom, hogy ismét FACE AWARDS zsűritag lehessek, hogy új tehetségeket fedezhessek fel, akiket ez a verseny bárotít a kreativitásuk kifejezésére. Emellett várom, hogy láthassam a profikat, akik már részt vettek korábban, de most újra eldöntötték, hogy versenybe szállnak a győzelemért."

Fel
Betöltés...